VÁLTSUNK IRÁNYT!

Updated: May 24, 2019

Hogyan érezheted magad jobban? Erősebbnek? Boldogabbnak?

Próbálj meg irányt váltani.

Ha például Te határozod meg az idődet és nem hagyod, hogy az idő határozzon meg Téged, akkor egyszer csak lesz időd arra is, amire már rég nem volt.

Irányítsd Te a gondolataidat és ne a gondolataid irányítsanak Téged. Akkor lesz szabad kapacitás a fejedben és rá fogsz jönni, hogy sokkal kreatívabb vagy, mint hinnéd.

Alakítsd Te a saját Életedet, és ne hagyd, hogy az Élet alakítson Téged. Akkor elmeneteled előtt visszagondolva az életedre azt mondhatod: „egész ügyes voltam”.

Segíts Te a Jóistennek/Univerzumnak/Környezetednek, és ne Te várd a segítséget tőlük. Akkor értékes lábnyomot fogsz hagyni magad mögött.

Mondd azt a gyermekednek, hogy „Gyere, adok egy puszit”, és ne pedig azt, hogy „Gyere, adj egy puszit”. Ha így teszel, a gyermeked lelke örülni fog, és azt fogja érezni, hogy anyu vagy apu jól van, mehet játszani, nem kell a segítség részéről.

Ha felismered azt, hogy a párodnak köszönheted a gyereket (ha ő az édes szülő😊), és nem a gyereknek a párodat, akkor sokat teszel a kapcsolatodért. Mellékhatásként a gyerek a helyén tud maradni, és nem fog felugrani egy generációt, hogy besegítsen valamelyikőtöknek lelki társként.

Próbáld ki az irány-váltást, megéri, ráadásul nem kerül pénzbe😊.

Szeretettel.0 views

STUMPF ZSUZSANNA

+36 70 321 8373

stumpfzsuzsanna@noiskola.com

1137 Budapest, Szent István park 2. 

Ha messze vagy, netán külföldön élsz, Skype-on is elérhető vagyok itt: biozsuzsi1

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now