TUDNIVALÓK A MAGYAR TÁRSKERESŐ OLDALAKRÓL - Első Találkozás Társkereső

Updated: Nov 28, 2018


Manapság az egyedülállók az internetes társkereső oldalakon ismerkednek, melyek közül mindenki kiválaszthatja a számára legszimpatikusabbat az alapján, hogy mit tart fontosnak. A fizetős és ingyenes magyarországi társkeresők is mind a párkeresők kegyeiért küzdenek és azért, hogy hozzájuk regisztráljanak fel az ismerkedni vágyók. Habár a szolgáltatások nagyon hasonlóak, a tagok típusai között mégis nagy eltéréseket figyelhetünk meg. Vannak olyanok is, akik inkább lazább kapcsolatra vágynak, de a többség szerencsére a mai napig komoly kapcsolat kialakítása érdekében regisztrál fel.Az ismerkedős oldalak közül az Első Találkozás (https://www.elsotalalkozas.hu ) az egyik legújabb magyar társkereső oldal, ami a szolgáltatásait teljesen ingyenesen nyújtja és kizárólag komoly kapcsolatot keresők használhatják. Felkértem az oldal megalkotóját, hogy meséljen egy kicsit az internetes randizásról és társkeresésről azok számára, akiknek még teljesen új ez a világ.

A netes társkeresés sosem volt könnyebb mint manapság, például az Első Találkozás társkeresőre néhány másodperc alatt felregisztrálhatunk. Innentől kezdve már böngészhetünk is a párkereső tagok között. Persze érdemes minél több adatot megadni magunkról, így nem csak a többi egyedülálló fog szívesebben ismerkedni, de a rendszer is könnyebben tud ajánlatokat adni a lehetséges partnerek tekintetében. A legtöbb szinglit, a neten terjedő rémtörténetek tarthatják vissza a virtuális ismerkedéstől, azonban az Első Találkozás társkereső rendszerei kiemelten ellenőrzik a tagok valódiságát és azt, hogy tényleg komoly kapcsolatot keresnek-e.

Hogyan is történik az ismerkedés? Ahogy a való életben, úgy a társkereső oldalakon is a férfinak illik megtenni az első lépést, azaz a beszélgetést indító üzenet megírását. Azonban a hölgyek is jelezhetnek a férfiak számára például egy „kedvellek” jelzés elküldésével. Az üzenet váltások során érdemes frappánsan fogalmazni és mindig az igazat írni, ugyanis a hamis állítások nagyon hamar kiderülnek a való életben.

Érdemes tudni, hogy az Első Találkozás egy olyan magyar társkereső oldal, ahol a személyes adataink biztonságban vannak! A levelezés során is figyeljünk arra, hogy addig ne adjunk ki elérhetőségünket vagy akár a teljes nevünket, amíg nem bizonyosodtunk meg arról, hogy az illető szándékai tényleg komoly kapcsolat kialakítására irányulnak. Ha valóban szeretnénk megtalálni a párunkat, akkor legyünk aktívak és lépjünk be minden nap legalább egyszer, hogy az új társkeresők is láthassák az aktív státuszunkat. Ez fontos, mivel a legtöbben csak azokkal az aktív párkeresőkkel ismerkednek, akik mostanában használták az oldalt. Mondani sem kell, hogy a részletesen kitöltött adatlap, a sok fénykép és az illedelmes viselkedés mindegyike hozzájárulhat az ismerkedés sikeréhez. Tartsuk be a netes társkereső etikettet, így sokkal hamarabb rátalálunk majd az igazira.

Vannak hasznos és bevált tippek ahhoz, hogyan legyünk sikeresek a magyar társkereső oldalakon (https://www.elsotalalkozas.hu/magazin/igy-lesz-sikered-a-magyar-tarskereso-oldalakon). Amennyiben érdekelnek a részletek, akkor olvassátok el előbb belinkelt írást, amelyben igaz történetet olvashattok Jázmin párkeresésének az útjáról, majd megosztjuk veletek azokat a pontokat, melyeket mindenféleképpen érdemes megfogadni, ha társkeresőn való ismerkedést fontolgatsz. Sok sikert kívánok mindenkinek az élete párjának megtalálásához!

STUMPF ZSUZSANNA

+36 70 321 8373

stumpfzsuzsanna@noiskola.com

1137 Budapest, Szent István park 2. 

Ha messze vagy, netán külföldön élsz, Skype-on is elérhető vagyok itt: biozsuzsi1

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now