Magányos Harcos Nők Klubja -Férfiaknak is.

Updated: May 24, 2019

„- Van egy jó és egy rossz hírem. - mondta a Tanácsadó. "A jóval kezdem: Ha a teszted alapján egy cégvezető kérdezné a véleményemet rólad, azt mondanám, hogy ezt a nőt vedd fel, mert ő egy igazi főnyeremény. Bármilyen munkát adsz a kezébe, abban a pillanatban hátra dőlhetsz, mert biztos lehetsz abban, hogy megcsinálja, tökéletesen és időre.”

„- És mi a rossz hír?” – Kérdeztem anno.

„Ha mint life-coach keresnél fel, azt mondanám, hogy ez egyenes út az elmagányosodáshoz. Mert te mindent megoldasz. Egyedül. Az elejétől a végéig. Mindegy, hogy te alakítottad így, vagy az élet, de ez nem igazán kell a férfiaknak. Egy férfi fölöslegesnek érezheti magát melletted, hiszen ehhez már nincs mit hozzátenni. A férfiak szerelni, segíteni szeretnek.” (Eszembe jutott egy-két ismerősöm hasonló visszajelzése…)

A következő, még mélyebbre menő teszt már többet is kimutatott: a tudatosan felvett távolságtartást (akit már bántott férfi, annál ez automatikusan jön), a makacsságot (enélkül ugyebár nem lehet harcolni😊), az erős önbizalmat, a hitet, az iszonyatos energiát, a kreativitást, meg hogy nem érdekel a fölösleges szövegelés, sem a „rinyálás”. Csak a megoldás.

Nagyon sok nő van így. Nagyon sok nő erős, megoldó, túlélő, energikus, kreatív, nem sír, ha pedig úgy érzi gátolják, más utat választ - a célért. Akik gyengébbek, azok nem szeretik az ilyen típusú nőket. Ami érthető, hiszen ha rájuk néznek, mindig szembesülnek azzal, hogy sajnálat nélkül is fel lehet állni.

Kedves Férfiak. Bátorság…Ne féljetek a keménynek látszó hölgyektől. Nekik is kell a társ. Persze, alkalmi jelentkező mindig lenne – többnyire nősek - és sok nő él is a lehetőséggel, de valójában ők is vágynak. Még ha olyan erősnek tűnnek, akkor is. Mert ezek csak falak. Jó vastagok, mint a beton, mert már kislány korukban kezdték el azt építeni. Mert így biztosan nem éri őket bántás. Minél keményebb a látszat, a fal, annál gyengébb a kislány. És van az a pillanat, amikor eltelik az idő, és ők is látják, hogy talán túl vastagra sikerült építeni. Így az érzelmek már se be – se ki. Nincs sírás se be, se ki. Csak akkor, amikor senki nem látja.

Kedves Férfiak. Az ilyen hölgyeknek pont nem olyan típusú erős férfira van szükségük, akire ti gondoltok. Ők másban keresik az erőt…a lélekben és a szívben. Olyanra vágynak, aki a falakat pont nem akarja lebontani. Olyanra, aki lát és érez. És hagy. Teret, időt, békét, hagyja a nőt olyannak lenni, amilyen. Aki nem akarja megmondani, hogy mit csináljon, és ha nem tud hozzátenni, akkor csak ölel. Tart. De biztonságosan. Aki - amikor megpróbálja a nő levenni az első téglát - meghagyja a távolságot, és onnan őrködik. Csendben. Aki nem siettet, aki tiszteletben tart. Egészen. Aki úgy végzi a dolgát, hogy fél szemével a nőt vigyázza. Hogy ő biztonságban érezhesse a lelkét. Hogy tudja, hogy többé senki nem fogja bántani, mert már nincs egyedül. Már lehet kislány. Már szabad sírni. Már megvan az, aki nem beszél, nem kérdez, csak hagyja őt sírni. És megőrzi a titkot. És közben simogatja. Hogy megnyugodjon, és hogy ki merje nyitni a szemét. Falak nélkül. Mert már van védelem. Egy Igazi. Cserébe pedig a Mindenséget kapja. Mert ezek a nők tudnak igazán szeretni. De főleg tisztelni. Kislányként, Nőként, barátként, szeretőként, társként, királynőként, angyalként. Hálából. És szép lassan megérkezik a szerelem is…

Amit kérnek: autó ajtajának kinyitását és bezárását, kabát - felsegítését, ital kitöltését, és egyéb figyelmességeket. Ettől is férfi egy férfi...

Kedves Magányos Harcos Nők, higgyétek el, Nektek sem kell egyedül lennetek. Merjétek letenni a pajzsot. Kössetek békét magatokkal, és nézzetek szét a harcmezőtökön. Ha megnyugodtok, akkor veszitek Őt észre. Lehet, hogy évek óta ott van mellettetek, csak eddig máshogy néztetek rá. Lehet, hogy ott van, ahol soha nem is gondolnátok. Nyissatok végre arra, amerre eddig nem nyitottatok. Tegyétek azt, amit azelőtt nem tettetek meg. Mert egyszer csak ott fog állni.

Szeretettel.


STUMPF ZSUZSANNA

+36 70 321 8373

stumpfzsuzsanna@noiskola.com

1137 Budapest, Szent István park 2. 

Ha messze vagy, netán külföldön élsz, Skype-on is elérhető vagyok itt: biozsuzsi1

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now