Férfiak és Nők, itt a tavasz....Egy pár nappal ezelőtti beszélgetés margójára…

Téma az volt, hogy Ti, kedves Férfiak, ilyenkor tavasszal többféle üzemmódban kezdtek működni.

Van, amelyikőtök örül a tavasznak, és van, akinek nehéz. Mert lekerül rólunk a kabát, a pulcsi, több dolog látszik belőlünk. Van közületek, aki nem áll ellen a kísértésnek (mi is szeretünk játszani😊), és van, aki ellenáll – legalábbis fizikálisan. Természeténél fogva a vágynak nem nagyon tud, Férfiból van. Valaki imádja a tavaszt, mert valóban lehet ez akár egy szép játék is, és van, aki „szenved” tőle belül, mert energiát vesz el az, hogy el kell nyomja vágyait, gondolatait. Munkahelyen, utcán, mindenhol. Hiszen felesége van, családja van, meg amúgy is jól nevelt, hívő, stb.

Mi Nők mindenre képesek vagyunk, amire csak akarunk. Mindent el tudunk érni, amit csak akarunk. Manipulálunk szavainkkal, bájainkkal, mesteri szinten használjuk a testbeszédet, minden eszközünket bevetjük, amit csak tudunk, s ha kifogytunk, azt is megoldjuk. Rengeteg energiánk van (igaz, sokszor kimerülünk, mert nem jól bánunk vele). Teremteni vagyunk képesek, alkotni, világra hozni, táplálni, adni és befogadni. Embereket és tárgyakat használunk vagy magunk vagy mások szolgálatába állítva, háborút is okoztunk a történelemben, de hányszor…

Annyira jó lenne, hogy ha mi Nők az energiáinkat másra fordítanánk. Mondjuk magunkra – és ez nem önzőség. Mert mindenkiért tennénk. A környezetünkért, a gyerekeinkért. Jó lenne, ha olyanná tudnánk válni, hogy amikor a Férfiban felébred a vágy, bármi vagy bárki is váltotta azt ki benne (és mindig lesz olyan..), hazagondoljon. Ránk. A mi testünkre, a mi templomunkra. A mi kapcsolódásunkra. Hiszen ez az alapja mindennek…minden innen indul ki…

Annyira jó lenne, hogy ha mi Nők, az energiáinkat arra fordítanánk, hogy szépek legyünk belül és kívül. Olyan templom legyünk, amit már messziről lehet látni. Ami biztonságot és megnyugvást ad. Meghitt, ünnepélyes, feldíszített, büszke, de alázatos. Aki tudatosan hoz áldozatot. Nem háborút szító, hanem békét hozó. Ahol jó megpihenni. Amely táplál és erőt ad. És úgy szereti a másikat, ahogy van. Legyünk mi a harang, amely mindig, mindenhonnan hazavár.

Tegyük a környezetünk, a Férfi, a gyermekeink és önmagunk számára élménnyé a létezésünket….és sohase felejtsük el, hogy adni csak abból tudunk, ami bennünk van.

Szeretettel.

STUMPF ZSUZSANNA

+36 70 321 8373

stumpfzsuzsanna@noiskola.com

1137 Budapest, Szent István park 2. 

Ha messze vagy, netán külföldön élsz, Skype-on is elérhető vagyok itt: biozsuzsi1

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now