AZ EVMINOV TERÁPIÁRÓL

Az Evminov módszer Magyarországon még újnak számít, azonban Európa hat országában 96 gyógyközpontban már 10 éve alkalmazzák a hátfájás, derékfájás és különböző gerincbetegségek kezelésére. Eddig 300.000 ember kezdte el használni az Evminov módszert 98 %-os eredményességgel!Az Evminov módszer alkalmas a hátfájás, derékfájás és számos gerincbetegség kezelésére, úgy mint:

- porckorong lelapulása (discopathia) - porckorong- kitüremkedés (protrusio) - porckorongsérv (discus hernia) - csigolya elcsúszása (spondylolisthesis) - ideggyök-gyulladás (radiculitis) - hibás testtartás, gerincferdülés (scoliosis) - gerinc regenerálódása baleset / műtét után - gerinc nyaki részének betegségei (epycondylitis, radiculitis…, stb.)

Mi az Evminov módszer?

A módszer leginkább a súlyfürdő-terápia és a gerinctorna keresztezéseként írható le. A kezelés során a páciens egy falra függesztett speciális padon – az ún. Evminov Profilaktoron – gerincnyújtás közben végzi a személyre szabott gerinctorna gyakorlatokat.

Az Evminov Profilaktor az Evminov gerinctornához kifejlesztett, fából, speciális technológiával készített gerinc-rehabilitációs pad, amely rugalmas, de erős alapot biztosít a módszer végzéséhez. Az Evminov Profilaktor a talajhoz képest különböző dőlésszögekben helyezhető el és a dőlésszög változtatásával a gerincoszlopra ható nyújtóerő is optimálisan változtatható. Az Evminov Profilaktor rögzítése kötéllel történik, az eszköz rugalmassága pedig biztosítja a szükséges mozgáscsillapítást a gerinc számára a gyakorlatok közben. A pad biztonságosan használható 140 kg testsúlyig. A pad állítható, így a család minden tagja használhatja. Az Evminov Profilaktor lakásban vagy munkahelyen is könnyen elhelyezhető, hiszen függőleges helyzetben mindössze annyi helyet foglal, mint egy pár cipő.

Link: www.evminov.hu

9 views

STUMPF ZSUZSANNA

+36 70 321 8373

stumpfzsuzsanna@noiskola.com

1137 Budapest, Szent István park 2. 

Ha messze vagy, netán külföldön élsz, Skype-on is elérhető vagyok itt: biozsuzsi1

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now