ÍGY LESZ SIKERED A MAGYAR TÁRSKERESŐ OLDALAKON /Elsotalalkozas.hu

Hazánkban is egyre többen veszik igénybe a magyar társkereső oldalak szolgáltatásait, ugyanis viszonylag gyorsan, az általunk megadott paraméterek alapján tudjuk kiválasztani az ideális társat. Először is elmondanék egy rövid történetet Jázminról, aki elhatározta, hogy az élete párját egy társkereső oldalon fogja megtalálni, majd megmutatok néhány bevált praktikát, melyek a segítségedre lesznek, hogy akár az Első Találkozás társkeresőn is rövid időn belül sikeresen párt találj!


JÁZMIN TÖRTÉNETE A MAGYAR TÁRSKERESŐ OLDALAKON

Jázmin, a történet főszereplője, aki néhány évvel ezelőtt elhatározta, hogy komoly kapcsolat reményében felregisztrál néhány Magyarországon megtalálható társkereső oldalra. A korábbi sikertelen próbálkozások után, szeretett volna már párt találni egy olyan férfi személyében, akivel boldogságban leélheti majd a hátralévő életét. Lehet, hogy manapság ez nagy elvárás, de ő ebből nem szeretett volna alább adni. Szóval belevetette magát az ismerkedésbe és feltöltött magáról néhány képet, amivel elégedett volt, majd nekikezdett a társkeresésnek. Első körben csak nézelődött, böngészett és figyelgette az új tagokat, viszont kezdeményezni vagy akárcsak ráírni egy férfira nem igazán volt bátorsága.

Szerencsére rövid időben belül viszonylag sok férfi megtalálta és hol humorosabb, hol pedig inkább sablonosabb üzeneteket kapott. Eleinte Jázmin is csak sablon szövegeket írt, amit azoknak küldött el, akiktől biztosan nem akart semmit, randizni pedig pláne nem, de akadt számos olyan is, akivel beszélgetni kezdett: "lássuk, mi lesz" alapon. Közben mégis kicsit kellemetlenül érezte magát. Az igazat megvallva azon töprengett, hogy ha egyszerre három férfivel beszélget a társkeresőn, akkor el is menjen mindegyikkel randizni vagy csak a legszimpatikusabbal? De mi van akkor, ha jól sikerül mindegyik találkozás? Abba már bele sem mert gondolni, mi van ha többel is csókolózik majd az első találkozás alkalmával. Mi alapján fogja eldönteni, hogy kit válasszon? Jázmin nem akart olyan lány lenni, mint a mai városi nők. De aztán rájött, ha "olyan" lenne, akkor most nem ülne egy magyar társkereső oldal előtt, a pasikat szemlélve.


Ezért inkább leszűkítette a beszélgető partnerek számát egy-kettőre, mondván: amúgy sincs többre ideje, hiszen dolgozik, és persze ott vannak a gyermekei is. Volt olyan férfi, aki azt akarta, hogy a személyes találka előtt telefonon vagy skype-on is beszélgessenek, de olyan is akadt, aki azt mondta, hogy azonnal személyesen szeretne vele találkozni, mert akkor hamarabb kiderül, hogy szimpatikusak-e egymás számára vagy mégsem. Jázmin pedig jó kislány módjára eleinte hagyta magát sodorni, elfogadta ezeket a kéréseket, mivel végre már párt szeretett volna találni, így hajlandó volt olyat is megtenni, amit lehet nem tartott elsőnek a legjobb ötletnek. Aki akarta, azzal beszélgetett, aki kávézni hívta, azzal kávézott. Arra azért vigyázott, hogy a találkán ugyanolyan nőnek maradjon meg mint a beszélgetések során. Nem akart többnek vagy kevesebbnek sem látszani, csupán annak a lánynak, akit Jázminnak hívnak és aki egy igazi férfira vágyik nemcsak a társkereső oldalon, hanem a való életben is.

Jázmin úgy gondolta, mindegyik randinak van azért valamilyen tétje. Előfordult, hogy a kiválasztott társkereső oldalakon elutasított olyan férfit is, akivel egyébként szívesen elment volna randizni, mivel már voltak olyanok is, akikkel korábban lebeszélt egy-egy időpontot az üzenetváltások során. Utólag pedig már Jázminnak volt ciki ráírni az illetőre, hogy "Bocs, az előzők nem váltak be, mégis elmennék veled." De Jázmin nem ilyen beállítottságú volt. Viszont volt, akivel egész jól sikerült az első találkozás, aztán jó volt a következő is, utána a csók is megvolt persze. Jázmin azt hitte, hogy végre itt van az igazi, így le is jelentkezett a társkeresőkről, mert ha ugye a kiszemelt férfi megtudja, hogy még mindig fent van, akkor még rossz vége is lehet az ismerkedésnek. Sajnos néhány hónap után aztán kiderült, hogy az ideális mégsem mindenben olyan, ahogyan azt az elején gondolta, így Jázmin ismételten visszatért egy társkereső oldalra. Ahogy gondolta, még mindig sokan fent voltak a társkeresőn, volt olyan is, akit már ismerősként köszöntött, és a sztori megint kezdődött elölről. Ez aztán így ment harmadszor is, negyedszer is, majd Jázmin egyszer csak megunta.

A történet itt be is fejeződhetne, azonban a lényeg csak most kezdődik! Vizsgáljuk meg egy kicsit, hogy Jázmin mit is rontott el, és mit kellett volna tennie ahhoz, hogy valóban sikeres legyen a kiválasztott magyar társkereső oldalon.


TIPPEK, HOGY SIKERED LEGYEN A TÁRSKERESŐ OLDALAKON

 • Egy társkereső oldal nem az utolsó lehetőség, nem azért kerültél oda, mert neked máshol nem sikerülne párt találnod.

 • Lehet eddig nem jött össze, de hidd el, hogy Te is alkalmas vagy egy boldog pillanatokkal teli párkapcsolatra. A hatalmas felhozatalban ott lehet a számodra megfelelő társ is, akire régóta vársz.

 • Ha sablon szöveget írsz a bemutatkozáshoz, sablon társ fog jelentkezni. Találd meg a saját hangodat, légy őszinte. Ha őszintén indul, akkor őszintén folytatódik is.

 • Olyan képet rakj fel, ami valóban Te vagy. Ne szépíts, ne mutass mást, mert neked az a fontos, hogy a valóságot szeresse meg a párod, és nem egy hamis képet. A megfelelés egy idő után fáradságos, ezért hosszú távon úgysem működik. Különben is arról ismerszik meg a párod, hogy minden képedet szereti.

 • Ne várd, hogy rád találjanak, Te is kopogtass bátran. A párod ugyanúgy örülne, ha rálelnél.

 • Ne görcsölj rá a témára, ne siesd el és ne is siettess. Adj időt magadnak.

 • A tökéletes eredményhez türelem és gyakorlás is kell. Bátran ismerkedj, próbálkozz, tiéd a terep, merj játszani! Mert aki mer, az nyer!

 • Ha látsz egy fotót, nagyítsd ki, és alaposan véleményezd magadnak, hogy teszik-e vagy sem, úgy sem látja vagy hallja senki. Abban a pillanatban te vagy a vizsgabiztos.

 • Szűrd azokat az adatokat és méreteket is, amik számodra fontosak.

 • Senkinek ne akarj megfelelni, mert az eddig sem hozott eredményt. Vállald fel magad, a gyerekeidet, a hibáidat, de tudd a jót is magadban. Az ismerkedés és a randi rész sem arról kell szóljon, hogy megfelelj a másiknak. Azzal menj tovább, akivel szabadon megoszthatsz mindent. Tabunak nincs helye egy kapcsolatban.

 • Csak azokkal diskurálj, akik elsőre és azonnal szimpatikusak a számodra, hiszen csak olyan jöhet szóba, akire a reggeli ébredéskor jó ránézned. A többire ne pazarolj időt.

 • Sose légy durva, de határozott annál inkább.

 • A találkának nincs tétje, maximum ugyanaz lesz, mint ami eddig volt. Viszont nyerhetsz vele.

 • Ne láss bele a helyzetbe és a másikba többet, mint amennyi benne van.

 • Nyugodtan elmehetsz egyszerre több partnerrel is kávézni. Ha nem próbálod ki a különböző érzéseket, hogyan tudnád eldönteni, hogy melyikkel érezted a legjobban magad?

 • Csak azzal folytasd a randit, akivel érezted a kémiát. Mert ha nem bizseregtél, akkor később sem fogsz.

 • Ne hozz kompromisszumot. Senkit sem fogsz tudni megváltoztatni, később sem.

 • Aki csak magáról beszél, attól menekülj, de attól is, aki csak kérdez.

 • Ha beszélgetés közben hosszan bele mer nézni a szemedbe, akkor nagy valószínűséggel őszinte emberrel van dolgod. Aki többször néz félre, vagy állandóan lesüti a szemét, azt hagyd meg másnak.

 • Ha az első találka után jólesően sóhajtasz, elégedett vagy és vidám, sőt feltöltődve érzed magad, menj el vele megint. Ha azért sóhajtasz, mert elfáradtál, lemerültél, akkor futás!

 • Tanulj mellette önismeretet, légy egyedül is rendben önmagaddal.

...mert nem a pár hozza a boldogságot, hanem a boldogság hozza a párt.

Erre is ugyanaz igaz, mint mindenre: akkor lehetsz sikeres a társkereső oldalakon, ha hiszel benne és hiszel magadban. Abban, hogy Rád is vár valaki, aki pont úgy és olyannak szeret, amilyen vagy. Ha ez megvan, akkor pedig bátran regisztrálj be egy magyarországi társkeresőre, és keresgélj, élvezd a párkeresést és legyen sikered! Viszont ez az az fórum, ahol ne csak a szívedre, hanem az eszedre is hallgass, mert a hormonok és a rózsaszín felhő sokszor csak rövid ideig működik, aztán jön egy másfajta valóság. A Te választásodtól függ, hogy rideg lesz-e, vagy pedig csodálatos és örömteli.

Sikeres társtalálást, hosszú, boldog és örömteli közös életet kívánok szeretettel.

0 views

STUMPF ZSUZSANNA

+36 70 321 8373

stumpfzsuzsanna@noiskola.com

1137 Budapest, Szent István park 2. 

Ha messze vagy, netán külföldön élsz, Skype-on is elérhető vagyok itt: biozsuzsi1

 • Grey Instagram Icon
 • Grey Facebook Icon
 • Grey YouTube Icon
 • Grey LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now