ZINZINO

Mi az a ZINZINO?

A Zinzino-ra nem rég találtam rá egy rákból gyógyult beteg által. Így kerültem kapcsolatba Dr. Nagy Tamással és Prof. Dr. Paul Claytonal, a Zinzino két kulcs emberével. Sok olyan tudás és bizonyíték van a birtokukban, amit még sokan nem tudnak. Én már nem hiszek a Zinzinonak, hanem tudom, hogy jó. Kötelező lenne mindenkinek! 

Hála Istennek egyre több orvos is tudja...

Minden testi bajnak az alapját, a sejtszintű gyulladást szünteti meg (eltekintve a lelki bajoktól, de ne felejtsük el, hogy a kettő oda-vissza hat egymásra). Ez által óriási segítséget tudunk nyújtani mindenfajta testi betegség megelőzésében és gyógyításában. Minden bajjal keressetek, van megoldás!!!

Kuponkód

Ha szeretnél rendelni, ha kipróbálnád a termékeket (de kérlek, akkor beszéljünk, mert tudnom kell, milyen egészségügyi állapotban vagy),lehetőséged van arra is, hogy kedvezményhez juss.

Ajánlókód: 2005589962

Ha rendelsz a kóddal, és 1 hónapon belül 4 csomagot eladsz, a következő hónapban jóváírják a rendelésed dupláját. Akkor kérlek, vedd meg a szüleidnek és a gyermekeidnek, jussanak hozzá minél többen!

STUMPF ZSUZSANNA

+36 70 321 8373

stumpfzsuzsanna@noiskola.com

1137 Budapest, Szent István park 2. 

Ha messze vagy, netán külföldön élsz, Skype-on is elérhető vagyok itt: biozsuzsi1

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now